Οινικού τουρισμού στη Μολδαβία

Κρασιού στη Μολδαβία - είναι η λατρεία του έθνους. Η Μολδαβία είναι διάσημη για τα γευστικά, καλής ποιότητας, προσιτή κρασί της.

. Μολδαβία - μια ηλιόλουστη περιοχή στο δυτικό τμήμα της Ευρώπης τουρίστες περιγράφουν Μολδαβία λέξεις: όμορφη φύση, φιλικό Μολδαβούς, και φυσικά καλό κρασί. Κρασιού στη Μολδαβία - είναι η λατρεία του έθνους. Η Μολδαβία είναι διάσημη για τα γευστικά, καλής ποιότητας, προσιτή κρασί της. Μολδαβία προσελκύει ξένους vinym τουρισμό, επειδή Μολδαβοί δεν αρέσει να κάνει κάτι καλό, αλλά και να την εφαρμόσει όμορφα.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, περήφανοι οινικός τουρισμός ήταν Cricova κελάρια, το 2005, θα προστεθούν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Cricova καταστήματα κρασιά γκαλερί αριθμούν πάνω από μισό εκατομμύριο μπουκάλια. Η επίσκεψη κελάρια Cricova μπορούμε να βρούμε τις προτιμήσεις κρασί της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Τόνι Μπλερ, Άνγκελα Μέρκελ, και άλλους διάσημους ανθρώπους.

Σήμερα, η μολδαβική οινικού τουρισμού επεκτείνει τους ορίζοντές της, ο καθένας προσπαθεί να εντυπωσιάσει με την ποιότητα και τη γεύση του κρασιού της. Ο αριθμός των παραγωγών κρασιού στη Μολδαβία είναι πολύ υψηλό. Μια ιδιαίτερη γεύση μπορεί να εκπλήξει: Gogu Οινοποιείο, Purcari, Bostavan, Chateau Vartely, κ.λπ., Făutor, Μιμή, Milestii Mici, Asconi, Poiana Οινοποιείο (συστάσεις του συγγραφέα)

Αν θέλετε να απολαύσετε όλη την γκάμα των κρασιών της Μολδαβίας, συστήνω, να επισκεφθεί τη Μολδαβία , το φθινόπωρο ή την άνοιξη.

Το φθινόπωρο, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε μια Ημέρα διακοπές του Κρασιού . Ημέρα κρασί - είναι ένα πραγματικό πανηγύρι posveschenny ενοχή.
Θα χορούς, νόστιμο φαγητό, και φυσικά η θάλασσα του κρασιού στην κεντρική πλατεία του Κισινάου.

Την άνοιξη, μπορείτε να επισκεφθείτε Vernisajul Vinului.Vinny Vernissage - μια σοβαρή εκδήλωση για τους γνώστες του κρασιού, στην είσοδο παραδίδοντας σας ένα κρύσταλλο goblet και όλο το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε μια γεύση από επιλεγμένα κρασιά. Γυαλί που μπορεί να κρατήσει τη μνήμη του ένα καλό βράδυ.

Η ζωή και το κρασί που πρέπει να απολαμβάνουν, δεν αρνηθείς στον εαυτό σου την ευχαρίστηση να ανακαλύψετε τη γεύση του καλού κρασιού, Negru de Purcari, Roşu de Purcari, Fautor Rhein Riesling, Château Vartely Taraboste, Μιμή Κάστρο Roşu de Bulboaca, Gogu Οινοποιείο Ποιμαντική,
Bostavan Via Etulia, Purcari Ice Wine (συστάσεις του συγγραφέα).

Μάθετε για τη Μολδαβία και το σφάλμα μπορεί με τη βοήθεια των οδηγών μας. Επισκεφθείτε travelpapa.com/guides και να επιλέξετε σας οδηγός για τη Μολδαβία .


Εκδρομές TravelPapa:
Κισινάου-old Orhei- Chateau Οινοποιείο Vartely, $ 120
Κισινάου City Tour Και Cricova, $ 75
Purcari Estate και Μεσαιωνική Εκκλησία Στην Causeni, $ 130
Οινοποιείο Asconi, $ 29

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top