Wijntoerisme in Moldavië

Wijn in Moldavië - is de cultus van de natie. Moldavië is beroemd om zijn lekker, goede kwaliteit, betaalbare wijn.

. Moldova - een zonnige streek in het westen van Europa Toeristen beschrijven Moldavië woorden: prachtige natuur, vriendelijke Moldaviërs, en natuurlijk goede wijn. Wijn in Moldavië - is de cultus van de natie. Moldavië is beroemd om zijn lekker, goede kwaliteit, betaalbare wijn. Moldavië trekt buitenlanders vinym toerisme, omdat Moldaviërs niet hou gewoon van om iets goeds te doen, maar ook om het mooi te passen.

Voor een lange tijd, trotse wijn toerisme waren Cricova kelders, in 2005 ze toegevoegd aan het Guinness Book of Records. Cricova wijnen gallery Slaat het aantal meer dan een half miljoen flessen. Een bezoek aan Cricova kelders we wijn voorkeuren van koningin Elizabeth II, Vladimir Poetin, Tony Blair, Angela Merkel, en andere bekende mensen kunnen vinden.

Vandaag de dag, de Moldavische wijn toerisme breidt zijn horizon, iedereen probeert om indruk te maken met de kwaliteit en smaak van de wijn. Het aantal producenten van wijn in Moldavië is zeer hoog. Een speciale smaak kan verrassen: Gogu Winery, Purcari, Bostavan, Chateau Vartely, Et Cetera, Făutor, Mimi, Milestii Mici, Asconi, Poiana Winery (aanbevelingen van de auteur)

Wilt u het hele scala van Moldavische wijnen genieten, adviseer ik, aan Moldavië te bezoeken in de herfst of lente.

In het najaar, krijgt u de gelegenheid om te bezoeken vakantie Dag van de Wijn . Wine Day - het is een echte festival posveschenny schuld.
U zult dansen, lekker eten, en natuurlijk de zee van wijn in het centrale plein van Chisinau.

In het voorjaar, kunt u een bezoek Vernisajul Vinului.Vinny Vernissage - een ernstige gebeurtenis voor kenners van wijn, bij de ingang overhandigen u een kristallen beker en de hele avond kunt u genieten van een proeverij van geselecteerde wijnen. Glas kunt u het geheugen van een goede avond te houden.

Leven en wijn om van te genieten, niet ontkennen zelf het genoegen om de smaak van goede wijn te ontdekken, Negru de Purcari, Roşu de Purcari, Fautor Rhein Riesling, Château Vartely Taraboste, Mimi Kasteel Roşu de Bulboaca, Gogu Winery Pastorale,
Bostavan Via Etulia, Purcari Ice Wine (aanbevelingen van de auteur).

Meer informatie over Moldavië en het kan fout met de hulp van onze gidsen. Bezoek travelpapa.com/guides en kies uw gids naar Moldavië .


Excursies TravelPapa:
Chisinau-oude Orhei- Chateau Vartely Winery, $ 120
Chisinau City Tour En Cricova, $ 75
Purcari Estate En middeleeuwse kerk in Causeni, $ 130
Asconi Winery, $ 29

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top