Turismul vitivinicol în Moldova

Vin în Moldova - este cultul națiunii. Moldova este renumit pentru calitate bună, vinul gustos, la prețuri accesibile.

. Moldova - o regiune însorită , în vestul Europei Turiștii descriu Moldova cuvinte: natura frumoasă, moldovenii prietenos, și, desigur , vin bun. Vin în Moldova - este cultul națiunii. Moldova este renumit pentru calitate bună, vinul gustos, la prețuri accesibile. Moldova a atrage turismul străini vinym, pentru că moldovenii nu iubesc doar pentru a face ceva bun, dar, de asemenea, să-l aplice frumos.

Pentru o lungă perioadă de timp, mândru turismul vinicol au fost Cricova, în 2005 , au adăugat la Cartea Recordurilor. Cricova galerie vinuri magazine numără mai mult de o jumatate de milion de sticle. O vizita la Cricova putem găsi preferințele de vin ale reginei Elisabeta a II, Vladimir Putin, Tony Blair, Angela Merkel, și alți oameni celebri.

Astăzi, turismul vinului moldovenesc își extinde orizonturile, toată lumea încearcă să impresioneze prin calitatea și gustul vinului său. Numărul de producători de vin din Moldova este foarte mare. O aromă specială poate surprinde: Gogule, Purcari, Bostavan, Chateau Vartely, Et Cetera, Fautor, Mimi, Mileștii Mici, Asconi, Poiana Winery (recomandări autorului)

Dacă doriți ca să se bucure de întreaga gamă de vinuri moldovenești, Vă recomandăm, să viziteze Republica Moldova în toamna sau primăvara.

In toamna, veti avea posibilitatea de a vizita o zi de sărbătoare a vinului . Ziua vinului - este o adevărată posveschenny vinovăție festival.
Vei fi dansuri, mâncare delicioasă, și, desigur, marea vinului în piața centrală a Chișinăului.

În primăvară, puteți vizita Vernisajul Vinului.Vinny Vernisaj - un eveniment sever pentru cunoscatori de vin, la intrare vă înmâna o cupă de cristal și toată seara vă puteți bucura de o degustare de vinuri alese. Sticlă puteți păstra amintirea unei seri bune.

De viață și de vin să fie bucurat, nu nega-vă plăcerea de a descoperi gustul de vin bun, Negru de Purcari, Roșu de Purcari, Fautor Rhein Riesling, Chateau Vartely Taraboste, Mimi Castelul Roșu de Bulboaca, Gogule Winery pastorală,
Bostavan Via Etulia, Purcari Ice Wine (recomandările autorului).

Aflați mai multe despre Moldova și poate vina cu ajutorul ghidurilor noastre. Accesați travelpapa.com/guides și alegeți ghid pentru Moldova .


Excursii TravelPapa:
Chișinău-vechi Orhei- Chateau Vartely, $ 120
Tur
al orașului Chisinau si Cricova, $ 75
Purcari și biserica medievală din Căușeni, $ 130
Asconi Winery, $ 29

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top