Защо е необходимо да имате личен водач на шопинг тур?

Шопинг турове вземат специалното място сред всички услуги, предлагани в туристическата индустрия. Но въпросът е - защо имаме нужда от частен употреба при пазаруване в чуждата държава?

Като правило, група шопинг турове излизат със следната програма: група от 10-30 души се съберат заедно и да следва пътя, който се състои в предварително, се състои от същите няколко стандартни магазините и освен това е ограничено във времето. Такъв вид пътувания е приемливо за някои бизнесмени, които се закупуват стоки в търговските обекти и планират тези пътувания само заради бизнеса. Въпреки това, тези, които са наистина копнеят да освежат гардероба или просто наистина да се насладят на процеса на пазаруване не се зарадва с такъв вид групови екскурзии и обикновено са тези, които търсят услугите на частна употреба.
С цел да бъде в състояние да проведе шопинг тур, лично ръководство трябва да знае къде е възможно да се намерят някои модерни магазини с не толкова скъпи дрехи на добро качество, за да бъде винаги готов да предложи на чуждестранни пътнически много различни варианти. Той трябва да знае разликата между заводски обекти и молове, и да са наясно с това, което е приемливо за всяка определена възрастова група и така нататък вид тенденции. Всички тези неща са необходими, за да знам на шопинг тур с цел подпомагане на клиент на турне, споделят си прав мнение и винаги да е готов да му дам един съвет. И, разбира се, това е много важно, за да остане винаги пациент, като шопинг-обиколката може да отнеме толкова време, колкото вашите клиенти трябва и може да посетите най-много места, тъй като те ще се нуждаят.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top