Varför är det nödvändigt att ha en privat guide på en shoppingtur?

Shoppingturer tar speciell plats bland alla de tjänster som erbjuds inom turistnäringen. Men frågan är - varför behöver vi en privat guide medan shopping i utlandet?

Som regel grupp shoppingturer gå genom följande program: en grupp av 10-30 personer samlas och följa rutten, som består i förväg, består av samma fåtal standard affärer och dessutom är tidsbegränsad. Sådana typer av turer är acceptabelt för vissa affärsmän som köper varor i butikerna och planerar dessa resor endast för affärs skull. Ändå är de som verkligen längtar uppdatera sina garderober eller bara verkligen njuta av köpprocessen är inte behaga med en sådan typ av gruppresor och oftast är de som söker tjänster av en privat guide.
För att kunna hålla en shoppingtur, bör en privat guide vet var det är möjligt att hitta vissa moderna butiker med inte så dyra kläder av god kvalitet, att alltid vara redo att föreslå massor utländska resenärer av olika varianter. Han borde veta skillnaden mellan factory outlets och varuhus, och vara medveten om vilken typ av trenderna är acceptabelt för varje viss åldersgrupp och så vidare. Alla dessa saker är nödvändiga för att känna på en shoppingtur för att stödja klienten på en tur, dela din åsikt rätt och alltid vara redo att ge honom ett råd. Och, naturligtvis, är det mycket viktigt att alltid patienten, eftersom shoppingtur kan ta så mycket tid som dina kunder behöver och du kan besöka så mycket platser som de behöver.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top