Γιατί είναι απαραίτητο να έχουμε ένα ιδιωτικό οδηγό για μια περιήγηση για ψώνια;

Ταξίδια για ψώνια λάβει την ιδιαίτερη θέση ανάμεσα σε όλες τις υπηρεσίες, που προσφέρονται στην τουριστική βιομηχανία. Αλλά το ερώτημα είναι - γιατί χρειαζόμαστε ένα ιδιωτικό οδηγό, ενώ ψώνια στην ξένη χώρα;

Κατά κανόνα, Ομαδικές εκδρομές για ψώνια πάει με το ακόλουθο πρόγραμμα: μια ομάδα 10-30 ανθρώπων συγκεντρώνονται και να ακολουθήσετε τη διαδρομή, η οποία γίνεται εκ των προτέρων, αποτελείται από τα ίδια λίγα πρότυπο καταστήματα και επιπλέον είναι περιορισμένη στο χρόνο. Τέτοιου είδους εκδρομές είναι αποδεκτή για ορισμένους επιχειρηματίες που αγοράζουν αγαθά στα καταστήματα και σχεδιάζουν αυτά τα ταξίδια μόνο για την επιχείρηση χάρη. Παρ 'όλα αυτά, αυτά που είναι πραγματικά λαχτάρα να ανανεώσετε ντουλάπες τους ή απλά να απολαύσετε πραγματικά τη διαδικασία ψώνια δεν είναι ευχαριστήσουν με τέτοιου είδους περιηγήσεις ομάδα και συνήθως είναι αυτοί που ψάχνουν για τις υπηρεσίες ενός ιδιωτικού οδηγού.
Για να είναι σε θέση να κρατήσει μια περιήγηση για ψώνια, ένας ιδιωτικός οδηγός θα πρέπει να γνωρίζουν πού είναι δυνατό να βρείτε μερικά σύγχρονα καταστήματα με όχι και τόσο ακριβά ρούχα καλής ποιότητας, να είναι πάντα έτοιμη να προτείνει τις παρτίδες σε ξένο ταξιδιώτη διαφορετικές παραλλαγές. Θα πρέπει να γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ καταστήματα εργοστάσιο και εμπορικά κέντρα, και να γνωρίζουν τι είδους των τάσεων είναι αποδεκτή για την κάθε συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα και ούτω καθεξής. Όλα αυτά τα πράγματα είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε μια βόλτα για ψώνια με σκοπό την υποστήριξη του πελάτη σε μια περιοδεία, μοιραστείτε σωστά τη γνώμη σας και να είναι πάντα έτοιμος να του δώσει ένα κομμάτι των συμβουλών. Και, φυσικά, είναι πολύ σημαντικό να μείνετε πάντα ασθενή, καθώς η περιοδεία ψώνια μπορεί να πάρει τόσο πολύ χρόνο όπως τους πελάτες σας χρειάζονται και μπορείτε να επισκεφθείτε όσο χώρους που θα χρειαστείτε.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top