De ce este necesar pentru a avea un ghid privat, pe un tur de cumpărături?

Tururi de cumpărături să ia locul special între toate serviciile, oferite în industria turismului. Dar întrebarea este - de ce avem nevoie de un ghid privat, în timp ce la cumpărături în țară străină?

Ca regulă, excursii de grup de cumpărături du-te prin următorul program: un grup de 10-30 de oameni se adună laolaltă și să urmeze traseul, care se face în avans, este alcătuit din aceleași magazine standard de puține și, în plus este limitată în timp. O astfel de excursii este acceptabil pentru unii oameni de afaceri care cumpără bunuri în piețe de desfacere și planifică aceste călătorii doar de dragul de afaceri. Cu toate acestea, cei care sunt cu adevărat dor de a reîmprospăta dulapurile lor sau să se bucure cu adevărat procesul de cumpărături nu sunt pe placul cu un astfel de excursii de grup și de obicei sunt cele care sunt în căutarea pentru serviciile unui ghid privat.
Pentru a fi în măsură să dețină un tur de cumpărături, un ghid privat ar trebui să știe unde este posibil să se găsească unele magazine moderne, cu haine scumpe, nu atât de o bună calitate, să fie întotdeauna gata să sugereze loturilor de călătorie străine de variante diferite. El ar trebui să știe diferența dintre puncte de vânzare fabrica și mall-uri, și să fie conștienți de ce fel de tendințe este acceptabil pentru fiecare anumit grup de vârstă și așa mai departe. Toate aceste lucruri sunt necesare pentru a ști pe un tur de cumpărături, în scopul de a sprijini client pe un tur, cota dvs. de opinie dreptul și să fie întotdeauna gata să-i dea un sfat. Și, desigur, este foarte important să rămână mereu pacient, ca turul de cumpărături poate lua la fel de mult timp ca și clienții dumneavoastră au nevoie și puteți vizita la fel de mult locuri în care acestea vor avea nevoie.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top