ΗΠΑ προς την Ευρώπη φθηνότερη προορισμούς της πτήσης

Στις τελευταίες ημέρες οι πιο δημοφιλείς πόλεις για να πετούν προς, όπου οι μεγάλες επιχειρήσεις, όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Φρανκφούρτη και το Άμστερνταμ, αυτά πετούν προορισμούς όπου επίσης τα φθηνότερα αυτά.
Έτσι τι είναι αυτές οι πόλεις είναι φθηνότερο να πετάξει τώρα; Με τον υπολογισμό που φαίνεται να είναι το Όσλο, το Δουβλίνο, τη Λισαβόνα, τη Στοκχόλμη και το Παρίσι.

Πολλοί Αμερικανοί πετούν προς την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων στις www.TravelPapa.com. Στις τελευταίες ημέρες οι πιο δημοφιλείς πόλεις για να πετούν προς, όπου οι μεγάλες επιχειρήσεις, όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Φρανκφούρτη και το Άμστερνταμ, αυτά πετούν προορισμούς όπου επίσης τα φθηνότερα αυτά. Μπορείτε να βρείτε και να κλείσετε αυτά προορισμούς www.TravelPapa.com.
Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει, τώρα αυτοί οι προορισμοί κοινή μύγα μπορεί να είναι πιο ακριβά σε ορισμένες περιπτώσεις. Όταν η επιχείρηση αεροπορική εταιρεία εξελίσσεται τόσο γρήγορα, οι άνθρωποι πρέπει να αντιδράσει σε αυτό με τον ίδιο ρυθμό.Αυτές τις μέρες οι φθηνότερες πόλεις για να πετάξει προς από την Αμερική έχουν αλλάξει. Περιττό να πούμε, ότι οι τιμές για αεροπορικά εισιτήρια ποικίλλουν, ανάλογα με το ποια πόλη είστε πετούν από. Οι οικονομίας πτήσεις προς την Ευρώπη από τις ΗΠΑ είναι γενικά από την ανατολική ακτή. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν είναι τόσο πολλές πτήσεις χωρίς ενδιάμεσο σταθμό, μπορείτε να βρείτε σε χαμηλές τιμές, έτσι πολλοί που φέρουν οι επιβάτες είναι έτοιμοι για την αλλαγή αεροπλάνων τους τουλάχιστον αυτοί που θα μειώσει τις δαπάνες. Είναι γνωστό, ότι οι φθηνές πτήσεις από Νέα Υόρκη είναι ως επί το πλείστον πτήσεις χωρίς ενδιάμεσο σταθμό, καθώς και από άλλες αμερικανικές πόλεις θα πρέπει να αλλάξετε τα αεροπλάνα για να φτάσετε στον προορισμό σας για μια αξιοπρεπή τιμή. Μπορείτε να βρείτε και να κλείσετε αυτές τις πτήσεις σε www.TravelPapa.com.

Έτσι τι είναι αυτές οι πόλεις είναι φθηνότερο να πετάξει τώρα; Με τον υπολογισμό που φαίνεται να είναι το Όσλο, το Δουβλίνο, τη Λισαβόνα, τη Στοκχόλμη και το Παρίσι. Αν είστε τυχεροί μπορείτε να συναντήσετε μια φτηνή πτήση και στη συνέχεια, αν χρειαστεί να ταξιδέψουν περισσότερο, μπορείτε να δοκιμάσετε ταξιδεύουν σιδηροδρομικώς ή χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες . Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να μην δικαιολογείται να πετάξει σε μια πόλη και στη συνέχεια κράτηση άλλη πτήση μετ 'επιστροφής για τον τελικό προορισμό σας, αλλά ακόμα σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσε να λειτουργήσει έξω φθηνότερα. Προγραμματίστε το ταξίδι σας με www.TravelPapa.com.


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top