Топ авиокомпании 5 униформи в света!

Бараки костюми са в миналото! Това е време, за да създадете уникални униформи за служителите на авиокомпаниите. Малко хора знаят, но най-големите авиокомпании, се обръщат за помощ към видния моден дизайнер, за да създадете едно незабравимо и уникални снимки на своите служители.

Времето минаваше незабележими якета и безформени поли! В момента, поради нарастващата конкуренция, авиокомпаниите се опитват да се открояват и да остави трайно впечатление за себе си. Стюардесите са отличителен белег на авиокомпанията и представляват висок статус, обслужване и надеждност. TravelPapa.com разпределени за вас 5 на авиокомпаниите, които са символ на необичайните униформи стюардеси, можете да видите това и резервират полетите си на нашия уебсайт.
5. Виетнам Airlines " .
Lovely азиатска авиокомпания стюардеса очарова пътници тънки талии, които наблягат на бели панталони и ярки червени форма прилепнали палта.

4. Thai Airways полети .
Violet и лилав цвят - картата на Thai Airways. Дискретен и в същото време, по необичаен начин на стюардеси, оставяйки ярка следа в паметта на пътниците.

3. на Monarch Airlines " .
Стюардесите авиокомпанията е винаги разпознаваеми, защото те винаги са усмихнати, приятелски и облечена в малка черна рокля, която да направи незабравимо впечатление на пътниците.

2. Aerosur
Стюардеси Боливия изненада своите пътници chernyymi вечерни рокли, високи токчета и масивни украшения.

1. На Hooters въздуха .
За съжаление мнозина това авиокомпанията е престанала да съществува през 2006. Отличителните качества са малки ярко оранжеви гащета и бели тениски. Тази форма нееднократно е бил осъден, но споменът от най-забележителните стюардеси още затопля много пътници, които са били достатъчно късмет, за да се насладите на услугата Hooters Air.

Книга с TravelPapa.com, да се насладите на най-високо услугата и следват тенденциите в модата небето!


Author: Nastya Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top