Top 5 egyenruhák légitársaság a világon!

Kunyhók jelmezek a múltban! Itt az ideje, hogy hozzanak létre egyedi egyenruhákat a légitársaság alkalmazottai. Kevesen tudják, de a nagy légitársaságok fordul segítségért jeles divattervező, hogy hozzon létre egy emlékezetes és egyedi képek alkalmazottaik számára.

Telt az idő feltűnő kabátok és formátlan szoknya! Jelenleg, mivel a növekvő verseny, a légitársaságok igyekeznek állni, és hagy maradandó benyomást magadról. Utaskísérők fémjelzi a légitársaság, és képviseli a magas státusz, a szolgáltatás és a megbízhatóság. TravelPapa.com kiosztott neked 5. légitársaságok, amelyek híres szokatlan egyenruhát utaskísérők, láthatjuk ezt, és foglalja le járatokat honlapunkon.
5. Vietnam Airlines .
Szép ázsiai stewardess elbűvöl utasok vékony derekú, amelyek hangsúlyozzák a fehér nadrágban és az élénkvörös alakzáró kabátok.

4. Thai Airways járatok .
Violet és lila szín - a kártya Thai Airways. Diszkrét és ugyanabban az időben, szokatlan módon stewardess, így egy világos nyoma a memóriában az utasokat.

3. A Monarch Airlines .
Utaskísérők a légitársaság mindig felismerhető, mert mindig mosolygó, barátságos és öltözött egy kis fekete ruha, amelyek egy felejthetetlen benyomást tett az utasokat.

2. Aerosur
Stewardess Bolívia meglepetést utasainak chernyymi estélyi ruhák, a magas sarkú cipő és a tömeges dekoráció.

1. A Hooters az Air .
Sajnos sok, a légitársaság megszűnt 2006-ban. A jellegzetes tulajdonságok nem kis fényes narancssárga rövidnadrág és fehér póló. Ez a forma már többször elítélte, de a memória a legszembetűnőbb utaskísérők is melegíti a sok utas, aki volt szerencsés, hogy élvezze a szolgáltató Hooters Air.

Foglaljon TravelPapa.com, élvezik a legmagasabb szolgáltatást és követik a trendeket a divat ég!


Author: Nastya Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top