Topp 5 uniformer flygbolag i världen!

Fäbodar kostymer är i det förflutna! Det är dags att skapa unika uniformer för flygbolaget anställda. Få människor vet, men de stora bolagen vänder för hjälp till den framstående modedesigner att skapa en minnesvärd och unika bilder för sina anställda.

Tiden gick oansenliga jackor och formlösa kjolar! För närvarande, på grund av ökad konkurrens, flygbolagen försöker att sticka ut och lämna ett bestående intryck om dig själv. Flygvärdinnor är kännetecknande för flygbolaget och representerar hög status, service och tillförlitlighet. TravelPapa.com avsatts för dig fem av de flygbolag, som är kända för ovanliga uniformer flygvärdinnor, kan du se detta och boka dina flygresor på vår hemsida.
5. Vietnam Airlines .
Lovely asiatiska flygbolag stewardess fascinera passagerare tunna midjor, som betonar de vita byxor och en ljus röd figursydda kappor.

4. Thai Airways flyg .
Violett och lila färg - kortet av Thai Airways. Diskret och på samma gång, ett ovanligt sätt för stewardesses, lämnande en ljus spår i minnet hos passagerarna.

3. av Monarch Airlines .
Flygvärdinnor flygbolaget är alltid att känna igen, eftersom de alltid leende, vänlig och klädd i en liten svart klänning, som gör ett oförglömligt intryck på passagerarna.

2. Aerosur
Stewardesses Bolivia raska sina passagerare chernyymi aftonklänningar, höga klackar och massiva dekorationer.

1. De Hooters luften .
Tyvärr har många, har detta flygbolag upphört att existera 2006. Den distinkta attribut var lite ljus apelsin shorts och vita T-shirts. Denna form har upprepade gånger blivit dömd, men minnet av de mest slående flygvärdinnor värmer fortfarande många passagerare, som hade turen att njuta av tjänsten Hooters Air.

Bok med TravelPapa.com, njuta den högsta tjänsten och följa trender inom mode himlen!


Author: Nastya Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top