Top 5 uniformen luchtvaartmaatschappijen in de wereld!

Shacks kostuums zijn in het verleden! Het is tijd om unieke uniformen voor de luchtvaartmaatschappij werknemers. Weinig mensen weten, maar de grote luchtvaartmaatschappijen wenden voor hulp aan de eminente mode-ontwerper om een ​​onvergetelijke en unieke beelden te maken voor hun werknemers.

De tijd verstreek onopvallende jasjes en vormeloos rokken! Op dit moment, als gevolg van toenemende concurrentie, de luchtvaartmaatschappijen proberen om zich te onderscheiden en laat een blijvende indruk over jezelf. Stewardessen zijn de kenmerken van de luchtvaartmaatschappij en vertegenwoordigen een hoge status, service en betrouwbaarheid. TravelPapa.com toegewezen voor u 5 van de luchtvaartmaatschappijen, die beroemd is om ongewone uniformen stewardessen zijn, kunt u dit zien en uw vluchten te boeken op onze website.
5. Vietnam Airlines .
Mooie Aziatische luchtvaartmaatschappij stewardess fascineren passagiers dunne taille, die de witte broek en een heldere rode nauwsluitend jassen te benadrukken.

4. Thai Airways-vluchten .
Violet en paarse kleur - de kaart van Thai Airways. Discreet en tegelijkertijd een originele manier stewardessen, waardoor een heldere spoor in het geheugen van de passagiers.

3. van Monarch Airlines .
Stewardessen de luchtvaartmaatschappij is altijd herkenbaar, omdat ze altijd glimlachend, vriendelijk en gekleed in een kleine zwarte jurk, die een onvergetelijke indruk op de passagiers te maken.

2. Aerosur
Stewardessen Bolivia verrassen haar passagiers chernyymi avondjurken, hoge hakken en grote decoraties.

1. The Hooters the Air .
Jammer genoeg zijn veel, heeft deze luchtvaartmaatschappij opgehouden te bestaan ​​in 2006. De opvallende attributen waren kleine fel oranje broek en wit T-shirts. Dit formulier is herhaaldelijk veroordeeld, maar de herinnering van de meest opvallende stewardessen warmt nog steeds de vele passagiers, die het geluk hadden om de dienst Hooters Air genieten waren.

Boek met TravelPapa.com, genieten van de hoogste dienst en volgt trends in de mode de hemel!


Author: Nastya Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top