Top 5 linii aeriene uniformele din lume!

Shacks costumele sunt în trecut! Este timpul pentru a crea uniforme unice pentru angajații unei companii aeriene. Puțini oameni știu, dar marile companii aeriene sunt de cotitură pentru a ajuta la designer de moda eminent pentru a crea o imagine memorabile și unice pentru angajații lor.

Timpul a trecut jachete si fuste imperceptibile diforme! În prezent, din cauza concurenței în creștere, liniile aeriene încearcă să iasă în evidență și se lasă o impresie de durata despre tine. însoțitorii de zbor sunt semnul distinctiv al liniei aeriene și reprezintă statutul de mare, de servicii și fiabilitate. TravelPapa.com alocate pentru tine 5 companii aeriene, care sunt renumite pentru însoțitorii de zbor neobișnuite uniforme, puteți vedea acest lucru și puteți rezerva biletele de avion pe site - ul nostru.
5. Vietnam Airlines " .
Lovely stewardesă companie aeriană din Asia fascineze pasageri taliile subtiri, care pun accentul pe pantalonii albi și un luminos straturi formularul-montaj rosu.

4. Zboruri cu Thai Airways .
Violet și culoarea violet - cartea de Thai Airways. Discretă și, în același timp, un mod neobișnuit de stewardese, lăsând o urmă luminoasă în memoria pasagerilor.

3. Monarch Airlines " .
însoțitorii de zbor compania aeriană este întotdeauna ușor de recunoscut, pentru că ei sunt mereu zambitoare, prietenos și îmbrăcat într-o rochie neagră mică, ceea ce face o impresie de neuitat asupra pasagerilor.

2. AeroSur
Stewardesele Bolivia surprinde pasagerii sai rochii de seara chernyymi, tocuri inalte si decoratiuni masive.

1. La Hooters aparatul de aer .
Din păcate, mulți, această companie aeriană a încetat să mai existe în 2006. Atributele distinctive erau mici pantaloni scurți portocaliu strălucitor și tricouri albe. Acest formular a fost în mod repetat condamnat, dar amintirea însoțitorii de zbor cele mai izbitoare încălzește încă mulți pasageri, care au fost destul de norocoși să se bucure de serviciul de Hooters Air.

Carte cu TravelPapa.com, se bucură de cel mai mare serviciu și să urmeze tendințele modei cer!


Author: Nastya Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top