Πετώντας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Γνωριμία με Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα διαδρομή, έτσι καλύτερα να το σχεδιάσουν και να κάνετε κρατήσεις εισιτηρίων arline εκ των προτέρων!

Για να κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήρια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου καλύτερα να το κάνετε αυτό εκ των προτέρων. Οι αγώνες που πραγματοποιήθηκε σε διάφορες γαλλικές πόλεις όπως το Παρίσι, Μπορντό, Μασσαλία, Λανς, Λιλ, Νίκαια, Λυών, Saint-Denis, Saint-Étienne, και την Τουλούζη. Μπορείτε να κλείσετε μια πτήση για το Παρίσι για Travelpapa.com.

Οι διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες φέρουν τις εθνικές τους ομάδες ποδοσφαίρου για ειδικές πτήσεις και σε ειδικές αεροσκάφη που αναζητούν. Για παράδειγμα, σε αυτό το έτος Lufthansa μεταφέρονται εθνική τους ομάδα ποδοσφαίρου που επιφυλάσσει η πτήση Φρανκφούρτη προς Σαμπερί στη βελτίωση αεροπλάνο τους που χρησιμοποιούνται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, όπου εκτυπώνονται τριακόσια ονόματα των οπαδών τους στην άτρακτο.

Ωστόσο, η απεργία των πιλότων της Air France, προκάλεσε πολλές διαταραχές σε διαφορετικούς προορισμούς της πτήσης. Πολλοί οπαδοί του ποδοσφαίρου θα μπορούσε να χάσει την πτήση τους, αν και οι αεροπορικές εταιρείες που παρέχουν επιστροφές. Ας ελπίσουμε ότι, οι περισσότεροι από τους πελάτες που κάνουν κράτηση χαμηλού κόστους αεροπορικών εισιτηρίων για το πρωτάθλημα θα φτάσετε στον προορισμό της πτήσης τους.


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top