Hur du kan hjälpa resenären planera sin budget

Numera är det många resenärer inte vill tillbringa sin tid på att utforska de historiska delarna av landet, att besöka visar underhållning eller lyssnar det studerade monotont tal om standard sightseeings i staden. De flesta av dem är längtan att skapa sin egen individuella väg med professionellt planerade budgeten, särskilt nybörjare och resenärer som inte tror informationen ut på Internet och bättre väljer att lita på svaren från en professionell privat guide. Så vilka frågor bör du fråga och vilka saker hålla i minnet för att hjälpa dig att resenären att planera hans / hennes budget på bättre sätt?

Först lära sig om hur många människor kommer att besöka din tur och om det finns några barn bland dem. Fråga sedan din resenären om han / hon redan har varit till ditt land, vad sightseeings han / hon har redan besökt ange sina vissa önskemål och föredragna typer av tour - gång / bil / eco / sightseeing eller någon annan tur och så vidare.
Det skulle också vara bra att få information om de lämpligaste varianterna av dyra och ganska billiga hotell i din stad eller ens om några lägenheter att hyra, att tänka på några restauranger med nationella köket, vissa närliggande souvenirbutiker och, naturligtvis, de genomsnittliga priserna på entrébiljetter till de populära museer, utställningar och så vidare.
När du har lärt dig om alla dessa grundläggande information om dina reseplaner, skulle det vara lättare för dig att förstå deras förväntningar och hjälpa dina kunder (inklusive de från Travel Guides :)) planera sin budget på rätt sätt.Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top