Cum de a ajutat călătorul să își planifice bugetul

In zilele noastre, mulți turiști nu doresc să-și petreacă timpul lor pe explorarea părțile istorice ale țării, vizitând emisiunile de divertisment sau de a asculta discursul monoton studiat despre obiectivele turistice standard ale orașului. Cele mai multe dintre ele sunt dorința de a crea propria lor rută individuală cu bugetul profesional planificat, în special pentru începători sau călători care nu cred informația, plasat pe internet și alege mai bine să aibă încredere în răspunsurile unui ghid privat profesionist. Deci, ce întrebări ar trebui să vă întreb și ce lucruri păstrați în minte, în scopul de a vă ajuta să planificați Călător bugetul lui / ei în drum mai bun?

La inceput, afla mai multe despre cât de mulți oameni vor să viziteze tur și dacă există copii între ele. Apoi adresați-vă de călătorie dacă el / ea a fost deja în țara dumneavoastră, ceea ce el OBIECTIVE TURISTICE / ea a vizitat deja, specifica anumite dorințele și tipurile preferabile tur - mersul pe jos / masina / eco / vizitarea sau orice alt tur și așa mai departe.
Ar fi, de asemenea, mare să fie informat cu privire la variantele cele mai potrivite de hoteluri scumpe și destul de ieftine în orașul tău sau chiar despre unele apartamente de închiriat, pentru a păstra în minte câteva restaurante cu bucătăria națională, unele magazine de suveniruri din apropiere și, desigur, prețurile medii ale biletelor de intrare la muzee populare, expoziții și așa mai departe.
Dupa ce ai aflat despre toate aceste detalii de bază ale planurilor călătorilor dumneavoastră, ar fi mai ușor pentru tine să înțeleagă așteptările lor și de a ajuta clienții dumneavoastră (inclusiv cele din TravelPapa ghiduri :)) bugetul lor în mod corect.


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top